2009-06-19 14:21:01• hírek • Szatmar.ro

Éremesélyesek a fiatalok

Hétvégén Suceava megyében rendezik a cselgáncsozók gyerekbajnokságát.

A Szatmárnémeti Unio sportklub fiatal cselgáncsozóira komoly megmérettetés vár a hétvégén, mivel a Suceava megyei Gura Humoruluion rendezik az országos gyermekbajnokságot. Szatmárt tíz 11 és 13 közötti fiatal sportoló képviseli.

Terely Mihály edző elmondta, hogy a tavalyi négy éremnél idény többet vár a csapatától. Az egy esztendővel ezelőtt aranyat szerző Faur Florian és a bronzéremig jutó Czerlau Mercédesz mellett Kovács András, Kovács Dóra, Orosz Petra és Tróba Albert is képes lehet felállni a dobogóra.

Az önbizalommal nem lehet gond, ugyanis egy hete Mercédesz és Dóra első lett az ausztriai Grazban rendezett nemzetközi versenyen, Petra a második, András pedig a harmadik helyen végzett.

Terely Mihály másik két tanítványa, Pándi Karola és Cristian Seres sem tétlenkedik, ők a válogatott tagjaiként készülnek a jövő heti, szlovéniai U17-es Európa-bajnokságra.

A szatmári indulók: U11: Czerlau Mercédesz (33 kg), Kovács András (30 kg), Rednic Alex (30 kg); U13: Kovács Dóra (52 kg), Orosz Petra (+57 kg), Bartos Botond (33 kg), Tróba Albert (40 kg), Stan Alex (45 kg), Colder Ciprian (50 kg), Faur Florin (55 kg).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: